Een lichaam in balans met osteopathie

Osteopathie voor volwassenen is een totaalaanpak die zich richt op het herstellen van de balans en het welzijn van het lichaam. Onze benadering gaat uit van het idee dat het lichaam als geheel moet functioneren voor een optimale gezondheid. Osteopaten gebruiken manuele technieken, zoals zachte manipulaties en specifieke mobilisaties, om de mobiliteit van gewrichten, spieren, organen en andere weefsels te verbeteren.

Deze behandeling is geschikt voor volwassenen van alle leeftijden en kan helpen bij een breed scala van gezondheidsproblemen. Of u nu last heeft van rugpijn, hoofdpijn, spijsverteringsproblemen of andere aandoeningen, osteopathie kan een effectieve oplossing bieden. Het unieke aan osteopathie is dat het niet alleen de symptomen behandelt, maar dat het ook op zoek gaat naar de onderliggende oorzaken.

In de osteopathie wordt het lichaam als één geheel beschouwd. Problemen in één deel van het lichaam kunnen namelijk elders symptomen veroorzaken. Door te gaan werken op de oorzaak van uw klacht zal het lichaam terug in staat zijn zichzelf te genezen. Osteopathie is een niet-invasieve benadering en maakt geen gebruik van medicatie. Het doel is om het zelfherstellend vermogen van het lichaam te ondersteunen en de algehele gezondheid te verbeteren.

Kies voor osteopathie om uw gezondheid en welzijn te verbeteren en te streven naar een betere kwaliteit van leven. Neem gerust contact op indien u vragen heeft of een afspraak wil maken.

Behandelingen

✔ Nek- en rugklachten
✔ Klachten van het bekken
✔ Bekkeninstabiliteit
✔ Ischias/hernia
✔ Liespijn
✔ Sportletsels
✔ Artrose
✔ Ademhalingsproblematieken
✔ Buikpijn
✔ Spijsverteringsproblemen
✔ Whiplash
✔ Specifieke maag- en darmklachten
✔ Hoofdpijn en migraine
✔ Hormonale problemen
✔ Menstruatiepijn
✔ Kaakproblemen
✔ Tinitus
✔ Tenniselleboog
✔ Houdingsproblemen (statiek)
✔ Torticollis
✔ Scoliose
✔ Post operatief
✔ Behandeling littekenweefsel

Osteopaat D.O. Dorien Monnier. Deftinge Praktijk Balance