Een behandeling voor mama en baby

Zwangerschap is een prachtige, maar soms uitdagende periode in het leven van een vrouw. Osteopathie kan tijdens deze reis een waardevolle bondgenoot zijn met aandacht voor het welzijn van zowel moeder als baby.  Onze behandelingen zijn ontworpen om de pijn en ongemakken te verlichten die vaak optreden tijdens deze periode.

Of je nu aan het begin van je zwangerschap staat, in een later stadium bent of ook wanneer de kleine spruit er al is, osteopathie kan helpen om je comfortabeler en gezonder te voelen. Het is van belang problemen aan te pakken, zodat de bevalling optimaal kan verlopen, maar evenzeer voor de periode na de bevalling wanneer het lichaam moet “ontzwangeren”.

Osteopathie tijdens de zwangerschap is veilig en effectief. We maken gebruik van zachte manuele technieken, speciaal afgestemd op het zwangere lichaam. Het doel is om het lichaam in balans te brengen en het zelfherstellend vermogen te ondersteunen. We zorgen ervoor dat het lichaam van mama optimaal kan functioneren. Hierdoor heeft de baby alle ruimte om goed te kunnen bewegen en ontwikkelen. 

Kies voor osteopathie voor, tijdens en na je zwangerschap om jezelf en je baby de best mogelijke zorg te bieden. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om een afspraak te maken. Ik begeleid je graag op weg naar een gezonde en ontspannen zwangerschap. 

Behandelingen

✔ Lichamelijke ongemakken
✔ Bekkenpijnen/bekkeninstabiliteit
✔ Nek- en rugklachten
✔ Pijn in de liezen
✔ Harde buiken
✔ Hoofdpijn en migraine
✔ Misselijkheid/braken
✔ Constipatie/diarree
✔ Slapeloosheid
✔ Hormonale onevenwichten
✔ Restless leg syndrome
✔ Ademhalingsproblemen
✔ Vochtophoping
✔ Stuitligging
✔ Overtijd gaan
✔ Lichaam klaar maken voor de bevalling
✔ Zwangerschapswens
✔ Fertiliteitsproblemen
✔ Klachten na de bevalling
✔ Postnatale depressie
✔ Blokkade van het staartbeen 

Osteopaat D.O. Dorien Monnier. Deftinge Praktijk Balance